На сьогоднішній день робота в Україні потрібна тисячам громадян, які втратили свої місця після початку повномасштабної війни. При цьому, за даними фахівців сервісу OLX Робота, українські роботодавці за три останні місяці розмістили близько 176 тисяч вакансій. Наприклад, торговим представникам обіцяють 24 тис. грн в місяць, продавцям – 16 тис. грн, водіям – 28 тис. грн, різноробочим – 17,5 тис. грн, а кухарям – 17 тис. грн. Однак, є і значно цікавіші пропозиції.

Так, стало відомо, що водії можуть заробити до 4 тисяч на день. Відповідна вакансія розміщена на відомому сайті пошуку роботи та підбору персоналу.

Зазначається, що роботодавець знаходиться у Полтаві та шукає у свою компанію, що спеціалізується на оптовій торгівлі, дистрибуції, імпорті та експорті, водія зі своїм вантажним авто для розвезення продуктів. До обов'язків входитиме своєчасна і якісна доставка товару по дистриб’юторській мережі, оформлення документів (розхідна накладна, ТТН і т.д), забезпечення збереження вантажу при транспортуванні.

При цьому, від кандидата вимагають мати досвід роботи водієм понад 1 рік, особисте вантажне авто (таке як ГАЗЕЛЬ, МІКРОАВТОБУС, ФОТОН, ДЖАК або МЕРСЕДЕС, МАН або інші), а також бути уважним там старанним.

Компанія гарантує:

  • високу оплату праці 1500−4000 грн/в день в залежності від пробігу авто;
  • щоденну оплату готівкою за розвезення товарів;
  • повний пакет своїх документів для роботи (відкривати ПП не потрібно).

Читайте також:

Переплюнули Porsche: як би виглядав сучасний Запорожець у наші дні. Фото прототипу

Автобуси з трунами стоять у черзі: у мережі з'явилося відео з військового цвинтаря в Росії

Український Range Rover: як виглядав перший позашляховик ЗАЗ Його хотіли всі