Компанія Tesla продовжує активну роботу над розвитком свого футуристичного електропікапа Cybertruck. Згідно з повідомленнями, Tesla вже зібрала парк бета-прототипів Cybertruck, який складатиметься асоціацією для тестування перед початком виробництва. Наразі фанати компанії помічають прототипи Cybertruck на вулицях велосипедів уже кілька місяців поспіль.

Докладніше про це інформує finance.ua.

Нещодавно було виявлено ще один прототип Cybertruck із новими сталевими колесами на заводі у Фрімонті. Цей прототип, мабуть, використовує датчики зусилля на колесах, які використовуються при розробці та тестуванні різних компонентів та засобів використання. Це дозволяє інженерам Tesla отримувати точнішу інформацію про поведінку коліс у різних умовах експлуатації.

У січні цього року Tesla оголосила про плани виробництва Cybertruck влітку 2023 року. Однак, як очікується, вигідне постачання автомобілів почнеться лише до 2024 року. У будь-якому випадку, Cybertruck вже встиг привернути увагу багатьох автолюбителів своїм дизайном та перспективами як один з найпередовіших електромобілів на ринку.

Скріншот із сайту finance.ua

Читайте також:

Витончена та спортивна: яким міг бути ЗАЗ "Таврія", якби його випускали сьогодні. Фото

Її називають "Даною": в Україні продають дуже рідкісний ЗАЗ "Таврія". Просять лише тисячу доларів. Фото

Ховали 20 років на дні річки: дайвери виявили культовий суперкар, який вважався у викраденні. Фото