Нещодавно у мережі був представлений унікальний концепт нового "Запорожця", який може зацікавити любителів серфінгу та компактних автомобілів. Концепт цього прототипу "Запорожця" виконаний у стилі ретромобілів "Запорожців" та прикрашений кількома унікальними рисами, що одразу притягує погляд.

Детальніше про унікальний "очкастий" прототип "Запорожця" читайте в нашому матеріалі.

Перед "окласним" прототипом "Запорожця" можна побачити влиті радіаторні ґрати незвичайної форми та дещо незвичний бампер. На багажнику "очкастого" прототипу "Запорожця", що знаходиться на даху, можна перевозити сап-борди, дошки серфінгу та інші габаритні вантажі. "Окулястий" прототип "Запорожця" також захищений від подряпин піском завдяки чорній захисній плівці, яка використовується на порогах.

Риси "окулястого" прототипу "Запорожця" також представлені в цьому концепті, особливо це видно у закругленій задній частині. Задні стоп-сигнали та оптика "очкастого" прототипу "Запорожця" нагадують британські Bentley, що надає машині особливої ​​родзинки. "Окулястий" прототип "Запорожця" призначений для перевезення до 4 пасажирів.

Автор "очкастого" прототипу "Запорожця" планує випускати і OLD version "Запорожця", який буде оформлений класикою минулого. У цій версії "окластового" прототипу "Запорожця" біля дзеркал будуть обрамлення з хрому, а решітка радіатора і дверні ручки "окулястого" прототипу "Запорожця" будуть виконані в радянському стилі.

Хоча цей "очкастий" прототип "Запорожця" може вважатися вельми оригінальним, він, швидше за все, не зможе популяризуватись серед масового споживача у сучасному світі. Вартість "очкастого" прототипу "Запорожця" та обмеженість його використання можуть відлякувати потенційних покупців.

Прототип легендарного Запорожця, фото: скріншот з мережі

Прототип легендарного Запорожця, фото: скріншот з мережі

Прототип легендарного Запорожця, фото: скріншот з мережі

Прототип легендарного Запорожця, фото: скріншот з мережі

Читайте також:

Жаль, не для України: як виглядав ЗАЗ "Таврія", який робили тільки для іноземців

Навіть зараз би на нього заглядалися: як виглядав рідкісний кабріолет ВАЗ "Сіфер"

Просять 600 тисяч гривень: як виглядає унікальний "горбатий" ЗАЗ, зроблений за спецзамовленням