На замовлення американського репера Ліл Узі Верта, екстравагантний тюнінг Rolls-Royce Cullinan був виконаний, перетворивши розкішний кросовер на унікальний гібрид пікапа та кабріолету. Ательє Car Effex, відповідальне за цей проект, представило дивовижне перетворення автомобіля на своїй Instagram-сторінці.

Внутрішній салон Rolls-Royce Cullinan був обшитий ще більш розкішною шкірою, яка перевищує навіть стандартні матеріали, що використовуються в кросовері. Підголівники оздоблені веселою графікою, що додає унікальності інтер'єру.

Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan

Однак справжня екстравагантність проявляється у зовнішньому вигляді. Решітка радіатора Rolls-Royce пофарбована в білий та фіолетовий кольори, а фірмова статуетка "Дух екстазу" прикрашена справжніми діамантами. Величезні колісні диски привертають увагу та надають автомобілю видатного вигляду.

Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan

Силовий агрегат Rolls-Royce Cullinan залишився без змін. Кросовер все ще оснащений 6,75-літровим V12 твін-турбо двигуном потужністю 571 к.с. та 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce Cullinan

Такий незвичайний тюнінг Rolls-Royce Cullinan підкреслює індивідуальність та стиль Ліл Узі Верта, а також підтверджує його любов до автомобілів. Цей унікальний автомобіль став ще одним виразом розкоші та індивідуальності в автомобільному світі.

Читайте також:

Відступ російських військ: Рєзніков розповів, де чекати "жестів доброї волі"

Прийде кидати палити: що зміниться з 11 липня і чому ви не зможете купити улюблені цигарки

Ось і почалося: на Київщині вже відкривають десятки справ щодо ухилистів від мобілізації