Telee Rover, 2,2-метрова міні-версія Jeep Wrangler Rubicon, тепер доступна для продажу на китайському ринку Alibaba. Цей двоколісний транспорт оснащений електродвигуном та свинцево-кислотним акумулятором.

Потужність двигуна Telee Rover представлена ​​у трьох версіях: 500 Вт (0,68 л.с.), 800 Вт (1 л.с.) або 1500 Вт (2,0 л.с.). Його максимальна швидкість становить 35-40 км/год, а запас ходу заявлено до 130 км на одному заряді. Однак є сумніви щодо ємності батареї, так як це батарея 48 на 20 Ач, чого може бути недостатньо для досягнення такої великої дальності.

Ціна міні-рубікона коливається від 1000 до 2400 доларів, але потенційним покупцям продавець назвав 1700 доларів. Незважаючи на те, що дизайн Telee Rover нагадує джип, його дорожній просвіт складає всього 100 мм. Щоб компенсувати це обмеження, у комплект входить лебідка. Автомобіль важить 180 кг, і за допомогою лебідки його може витягти навіть сильна людина, якщо це потрібно.

2,2-метрова міні-версія Jeep Wrangler Rubicon
2,2-метрова міні-версія Jeep Wrangler Rubicon

До списку опцій для Telee Rover входять запасні колеса, більш висока дуга безпеки, захист коліс, каністра та інші аксесуари. Незважаючи на свої компактні розміри, цей міні-електричний двоколісний транспорт пропонує варіант, що інтригує, для потенційних покупців, які шукають унікальний автомобіль для пригод.

Читайте також:

Що означає сон, у якому вам сняться ті, кого вже немає: чи треба хвилюватися

Юрій Романенко – про 33 мільйони на новий український серіал: на ці гроші можна купити 2777 дронів для ЗСУ

Перевірте свої нігті на руках: прості симптоми, які розкажуть про затаєний рак