Вторинний ринок автомобілів пропонує різноманітність моделей на будь-який гаманець та смак, деякі з яких, незважаючи на свій клас та привабливий зовнішній вигляд, продаються дуже дешево. Але чому так відбувається? Можливо, це тому, що авто дуже проблемне, з купою недоліків і характерних нюансів, які вимагають вкладень як фінансових, так і моральних.

Докладніше про це інформує сайт Факти та коментарі.

Одна з основних причин, через яку в авто занижена ціна, є низька ліквідність. Ця проблема супроводжується високою вартістю запчастин, що робить ремонт та обслуговування машини дуже затратним заняттям.

Крім того, автомобіль може бути учасником ДТП, внаслідок чого його вартість значно знижується.

Важливе значення має і базова комплектація масової моделі. Якщо автомобіль не має додаткових опцій та функцій, його вартість також знижується.

Автоексперти за результатами аналізу відгуків автовласників та інших експертних джерел склали ТОП-10 моделей, які сильно втрачають ціну на вторинному ринку. Однак варто пам'ятати, що рішення про купівлю або відмову від варіанта приймаєте лише ви.

У списку популярних автомобілів, які втрачають ціну на вторинному ринку, входять: Mazda 6, Ford Focus, Volkswagen Tiguan, Audi A6, Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Daewoo Nexia, Jaguar XF I, Nissan Primera III та Renault Megane.

Читайте також:

Витончена та спортивна: яким міг бути ЗАЗ "Таврія", якби його випускали сьогодні. Фото

Його називали "Чорний спокусник": як виглядав унікальний Москвич зі знімним дахом

Називався "гарячий листоноша": як виглядав дуже незвичайний "горбатий" ЗАЗ