Кабріолети – це справжній витвір мистецтва на чотирьох колесах. Ці автомобілі з відкритим дахом завжди були предметом захоплення та привертали увагу автолюбителів.

В Україні досить складно знайти кабріолет вітчизняного виробництва. Однак у СРСР їх таки виготовляли. Докладніше про популярний радянський кабріолет читайте в нашому матеріалі.

Наприклад, з "Ниви" також можна зробити відмінний кабріолет, а також чутки про те, що "Авто-Москвич" теж працює над новим кабріолетом.

Крім того, є рідкісні екземпляри, такі як ВАЗ 2108 Наташа. Це дрібносерійний заводський кабріолет, який був повністю оригінальним та не має жодних переробок. Такий автомобіль можна було купити новим у салоні у Фінляндії.

Наташа є великою рідкістю на території України, а в ідеальному стані його взагалі знайти складно. Загалом ситуація з кабріолетами швидко змінюється, і сьогодні отримати машину з відкритим дахом стало набагато простіше, ніж 20-30 років тому. Недаремно серед автоентузіастів кабріолети користуються небувалою популярністю. Адже це не просто машина, це справжній витвір мистецтва на чотирьох колесах.

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Читайте також:

Називався "колгоспник": як виглядав "Москвич", який робили для мешканців села. Фото

Справжня "барбухайка": українець продає саморобний легковик за 2 тисячі доларів. Фото

Повністю із пластику: як би виглядав "горбатий" Запорожець у наш час. Фото прототипу