Стало відомо, що в центрі Києва в середу, 14 червня 2023 року сталася "дорога" ДТП.

Так, на столичному бульварі Лесі Українки у ДТП потрапили преміальний кросовер Maserati Levante та рідкісний лімітований Lamborghini Huracan Fluo Capsule. Вартість ексклюзивного суперкара складає 400 000 доларів.

Кросовер Maserati Levante врізався в суперкар Lamborghini Huracan, що їде перед ним. Причини ДТП не називаються, але найчастіше у таких випадках має місце недотримання безпечної дистанції.

І хоч обидві машини отримали незначні пошкодження, але в Мережі вже жартують, враховуючи їхню вартість, що одна зі столичних страхових компаній "сьогодні розорилася".

Відомо, що суперкар Lamborghini Huracan Fluo Capsule оснащений 5,2-літровим V10 потужністю 640 л. с. та повним приводом. Він розганяється до 100 км/год за 2,9 сек і розвиває 325 км/год.

Зазначимо, що фотографії аварії "завірусилися" у столичних пабликах. Більше того, кияни навіть назвали передбачуваного власника однієї з машин-учасниць ДТП, а саме – помаранчевої Lamborghini Huracan Fluo Capsule. Ймовірно, йдеться про чоловіка на ім'я Роман, який веде до Instagram мікроблог під нікнеймом cpa.kill. І справді, на його сторінці - досить багато фотографій з тієї ж (або схожої, як дві краплі води) Lamborghini Huracan Fluo Capsule. У тому числі промо-ролик від салону, де він позначений як власник. Передплатники також зазначили, що автомобіль має номери, що починаються з літер "АТ", тобто елітний "кар", зареєстрований у Закарпатській області.

А ще Роман – друг та бізнес-партнер 25-річного українського ІТ-мільйонера Олександра Слобоженка, якого днями запідозрили у відмиванні коштів росіян.

Читайте також:

Усі думали, що це іномарки: як виглядали найрідкісніші "Запорожці", про які мало хто знав

Є "Жигулі" та "Нива": у лісі виявили цілий цвинтар радянських автомобілів

Усередині схожий на іномарку: українець продає унікальний позашляховик ЛуАЗ для полювання та риболовлі