У Японії з'явилася унікальна можливість придбати культовий автомобіль Nissan Skyline R34 GT-R 2002 випуску у версії M Spec, який за свою історію проїхав всього 380 км. Цей екземпляр можна назвати справжньою "капсулою часу".

Про це повідомили на сайті «autocentre»

Автомобіль був ретельно збережений у сухому опалювальному гаражі і лише рідко виїжджав на дороги, тому він знаходиться в ідеальному практично заводському стані. Задні сидіння досі залишаються захищеними заводськими целофановими чохлами.

Nissan Skyline R34 GT-R
Nissan Skyline R34 GT-R

Nissan Skyline R34 GT-R M-Spec є рідкісною моделлю, в кількості 366 екземплярів. Він відрізняється від стандартної версії збільшеним турбокомпресором, жорсткою підвіскою та активним диференціалом. Автомобіль забарвлений у рідкісний бронзовий відтінок, який Nissan називає Silica Brass. Всього було побудовано 131 автомобіль у цьому кольорі.

Nissan Skyline R34 GT-R
Nissan Skyline R34 GT-R

Під капотом цього купе встановлений знаменитий шестициліндровий 2,6-літровий турбодвигун RB26DETT, який розвиває потужність 280 к.с. та працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 5,2 секунд і досягає максимальної швидкості 250 км/год. Власник цього автомобіля має намір продати його за 610 тисяч доларів.

Nissan Skyline R34 GT-R
Nissan Skyline R34 GT-R

Цей Nissan Skyline R34 GT-R M Spec представляє інтерес для колекціонерів та автолюбителів, які цінують його рідкість, ідеальний стан та спортивні характеристики. Це справжній збірний предмет, який може стати перлиною колекції автомобільних ентузіастів.

Nissan Skyline R34 GT-R
Nissan Skyline R34 GT-R

Читайте також:

Це крах Путіна: після бунту "вагнерівців" Пригожину повернули навіть нагородний пістолет від імені Шойгу

Андрій Данилко показав, як зберігає "матір" у холодильнику для збереження її молодості

Вас обожнюватимуть за цю страву: рецепт рагу з молодих кабачків та курячих сердець