Сьогодні у Дніпрі можна зустріти безліч таксі на найрізноманітніших автомобілях, але найнезвичайніший з них привернув увагу кореспондента «Автоцентру». У його об'єктив потрапив дивовижний транспортний засіб, виконаний у стилі «Бляшанки Лізі» - прізвисько, дане легендарному Ford T, першому автомобілю у світі, зібраному на конвеєрі. З 1908 по 1927 рік було зроблено понад 15 мільйонів екземплярів цієї моделі.

Цю новину розмістили на сайті "autocentre"

Сучасний екземпляр Ford T, який курсує вулицями Дніпра, є по-справжньому унікальним і єдиним у своєму роді. Раніше на його ґратах радіатора можна було побачити імпровізовану версію символічного «фордівського овалу» – емблеми компанії. Як і в оригінальному Ford T, цей автомобіль має підйомний м'який дах. Крім того, для холодної пори року є комплект знімних бічних вікон.

Саморобне таксі: скрін із мережі
Саморобне таксі: скрін із мережі

Саморобне таксі: скрін із мережі
Саморобне таксі: скрін із мережі

Основу цього цікавого ретро-таксі ми не знаємо, але ми знаємо ім'я його власника, яке чітко видно на передньому бампері. Жовтий ліхтар із «шашечками» прикрашає рамку високого вітрового скла, адже це невід'ємна частина таксі. На задній частині автомобіля можна побачити знаменитий напис, який спрямовує «російський корабель» у відомому напрямку.

Саморобне таксі: скрін із мережі
Саморобне таксі: скрін із мережі

Читайте також:

Путін так не наважиться: Байден показав, як засмагає на громадському пляжі у сімейних трусах

Яблука будуть обсипатися і гнити: яких рослин у жодному разі не повинно бути поряд з вашою яблунею

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували