Маленькі машинки можуть бути досить місткими, і Suzuki Vitara компактного кросовера є яскравим прикладом. У салоні цього автомобіля вмістилося цілих 23 особи. Хоча це число далеко від рекорду світу, встановленого оригінальним Volkswagen Beetle з його 57 пасажирами, Vitara з колісною базою 2500 мм - це вражаючий результат.

Таке значне "завантаження" організували під час Suzuki Family Day в Іспанії, присвяченого 20-річчю Suzuki Motor Iberica. Виробник знову підкреслив, що Vitara має один з найпростіших салонів серед компактних автомобілів.

На передніх сидіннях розмістилися шестеро людей, а решта сімнадцять зайняли місця за ними. Щоби звільнити простір для них, довелося скласти спинки заднього ряду сидінь. В результаті було створено простір об'ємом 1119 літрів разом із багажним відділенням. За словами представників Suzuki, всі 23 учасники були молодими людьми середнього росту, які мають "велику гнучкість і ентузіазм".

Suzuki Vitara четвертого покоління було випущено у 2015 році. Через три роки кросовер зазнав планового оновлення. З березня 2020 року Vitara доступна в Європі з 1,4-літровим турбованим двигуном, що працює за схемою "м'який гібрид" із 48-вольтовим стартер-генератором. Потужність системи складає 127 л. і 235 Нм крутного моменту. У деяких країнах, включаючи Угорщину, Польщу, Францію та Нідерланди, кросовер доступний з гібридною силовою установкою потужністю 115 к.с. з урахуванням 1,5-літрового двигуна.

2022 року в Європі було продано близько 40 000 кросоверів Suzuki Vitara. Можливо, ця акція в Іспанії має переконати потенційних клієнтів у тому, що Vitara є чудовим вибором.

Читайте також:

Ароматизовані цигарки ви більше не купите: що потрібно знати

Чоловіки закохуються в цю страву: рецепт ситних курячих котлет з квасолею та кукурудзою

Потужний спалах на Сонці: чого очікувати та як готуватися до наслідків