Нещодавно з'явився захоплюючий електричний та концептуальний рестомод, що демонструє унікальне поєднання автомобільної спадщини та сучасних інновацій. Концепт-кар Audi EP4 Concept напрочуд схожий на культовий ЗАЗ-966/-968 «Запорожець», але до оригіналу йому далеко. Насправді, цей прототип бере свій початок від NSU Prinz, моделі, яка стала частиною історії Audi, коли NSU об'єднався з брендом. Оскільки колишній завод NSU відзначає своє 150-річчя, на ознаменування цієї віхи був задуманий рестомод Audi EP4 Concept.

В той час як NSU Prinz 1971 року є основою, внутрішня робота автомобіля зазнала повної трансформації, щоб відповідати сучасним реаліям та досягненням. Замість звичайного двигуна концепт-кар тепер може похвалитися електродвигуном від Audi e-tron, що забезпечує вражаючу вихідну потужність 176 кВт або 240 кінських сил.

Концепт-кар Audi EP4 Concept
Концепт-кар Audi EP4 Concept

Цей двигун приводиться в дію акумулятором, витягнутим з Audi Q7 PHEV. Цікаво, що батарея знаходиться під переднім капотом, замінивши оригінальне місце у багажнику NSU Prinz. Для поліпшення характеристик та аеродинаміки рестомод включає компоненти від Audi A1, в тому числі елементи підвіски та гальмівної системи. Крім того, автомобіль демонструє нові фари, задні ліхтарі та спойлери.

Концепт-кар Audi EP4 Concept
Концепт-кар Audi EP4 Concept

Концепт-кар Audi EP4 Concept
Концепт-кар Audi EP4 Concept

Хоча концепт Audi EP4, можливо, не буде запущений у серійне виробництво через свою концептуальну природу, він є захоплюючою даниною автомобільної історії та свідченням постійного прагнення інновацій в галузі електромобілів.

Крім того, цей концептуальний рестомод демонструє відданість Audi стійкої мобільності, оскільки інтеграція електричної трансмісії демонструє їхнє прагнення скоротити викиди вуглецю та охопити майбутнє автомобільних технологій. Завдяки унікальному поєднанню спадщини та сучасності концепт Audi служить нагадуванням про багату історію бренду та його постійне прагнення до інновацій у секторі електромобілів.

Читайте також:

Багато хто про це навіть не здогадувався: ось навіщо зав'язувати у вузол стрілки часнику на городі

Спробуйте її дізнатися: солістка гурту KAZKA сильно схудла та здивувала зовнішністю

Розмітуть до останньої крихти: рецепт "рваного" пирога з лаваша з молодими кабачками та сиром