Під час грандіозного Технічного Фестивалю OldCarLand 2021, який проходив у Києві, відвідувачі мали можливість відкрити для себе справді унікальний модифікований автомобіль. Основою для цього новаторського проекту послужив ЗАЗ-968А 1973 року, що трансформувався у яскравий молодіжний баггі.

Автомобіль зазнав комплексної трансформації: було видалено не тільки дах, а й бічні двері, що дозволило легко увійти і вийти. Усередині салону встановили чотири зручні сидіння, що забезпечують приємну і приємну їзду.

Однією з найпривабливіших особливостей цього модифікованого автомобіля є фірмовий логотип ZAZ, вишитий на всіх підголівниках. Крім того, на широкому підлокітнику між передніми сидіннями гордо красується емблема та напис «Таврія», що надає автомобілю індивідуальності.

Модифікований ЗАЗ-968А 1973 року
Модифікований ЗАЗ-968А 1973 року

Не залишилися без уваги і заходи безпеки, оскільки автомобіль оснащений ременями безпеки та міцним каркасом безпеки для захисту водія та пасажирів у разі перекидання. Примітно, що каркас безпеки оснащений потужним верхнім світильником, що покращує як естетику, так і функціональність.

Що стосується зовнішніх змін, то ЗАЗ-968А демонструє міцний «кенгурятник» спереду, що замінює звичайний бампер і включає додаткові фари. Так само трубчаста система захисту замінює задній бампер, що ще більше підвищує довговічність автомобіля.

Модифікований ЗАЗ-968А 1973 року
Модифікований ЗАЗ-968А 1973 року

У зоні водія відбулися помітні зміни. Спортивне кермо з жовтими акцентами, що гармонують з кольором кузова, тепер привертає увагу. Панель приладів була перероблена, з круглими циферблатами спідометра і тахометра, що створюють вінтажну атмосферу. Крім того, ультрасучасна мультимедійна система прикрашає панель приладів, додаючи нотку сучасних технологій.

Читайте також:

Пенсії з інвалідності: у Пенсійному фонді зробили важливу заяву

Що робити, якщо в обміннику у вас не беруть "старі" долари

Досить і на вино, і на консервацію: що треба посадити під виноградом для потужного врожаю