Skoda Enyaq Coupe iV вирізняється своїми стрімкими обрисами та наполегливим дизайном передньої частини. Найпотужніша версія цієї моделі оснащена 300-сильним двигуном, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 6,5 секунд і долати без підзарядки до 517 км.

Україна нещодавно привітала появу Skoda Enyaq Coupe iV. Цей електричний купе-кросовер був помічений у Києві, а зображення автомобіля поділилися на сторінці в Instagram topcars_ua.

Skoda Enyaq Coupe iV
Skoda Enyaq Coupe iV

Електромобіль Skoda Enyaq Coupe iV є більш динамічним варіантом моделі, що відрізняється обтічним силуетом з купеподібною лінією даху. Версія vRS, зображена на київських фотографіях, відрізняється більш агресивним дизайном передньої частини, обвісом та 20-дюймовими колесами порівняно зі стандартними 18-дюймовими. Інтер'єр показує спортивні сидіння.

Skoda Enyaq Coupe iV
Skoda Enyaq Coupe iV

Більше того, модель Skoda Enyaq Coupe iV vRS оснащена потужною 300-сильною трансмісією, що пропонує повнопривідну функціональність із двома моторами. Він може розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 6,5 секунди, що робить його найшвидшим кросовером у лінійці Skoda. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 180 км/год. З батареєю ємністю 82 кВтг автомобіль забезпечує вражаючий запас ходу 517 км.

Skoda Enyaq Coupe iV
Skoda Enyaq Coupe iV

Важливо відзначити, що електрокари Skoda Enyaq офіційно не надійдуть у продаж в Україні. У Європі 300-сильний варіант цієї моделі коштує від 63 300 євро, що робить його найдорожчим автомобілем Skoda, доступним зараз.

Читайте також:

Тонометр покаже неправильні цифри: не повторюйте цю помилку під час вимірювання тиску

Літня насолода: рецепт гарячих бутербродів з молодими кабачками, морквою та сулугуні

Вашій малині будуть заздрити всі сусіди: ось як треба її доглядати