Якщо хтось вважає, що епоха винаходів велосипедів пішла у минуле, він помиляється. Є люди, які не лише філософствують про велосипеди, а й вигадують інноваційні конструкції коліс.

Альтернативні маршрути та сучасні погляди на розвиток велосипедів становлять великий інтерес. Раніше ми розповідали про інженера Сергія Гордєєва, також відомого як The Q, та його твори, такі як трикутні та квадратні колеса на рамі з педальним приводом. Нещодавно він укотре здивував світ новим винаходом, яким поділився у відео на своєму YouTube-каналі.

За два тижні відео, що демонструє гусеничну систему приводу у вигляді циліндричного корпусу з похилим нахилом, набрало 13 мільйонів переглядів. Це майже мільйон переглядів на день, що перевершує навіть увагу голлівудських зірок та президентів впливових країн.

Новаторська ходова база переробленого велосипеда
Новаторська ходова база переробленого велосипеда

Заворожливий дизайн системи кріплення підкуповує, тому що вся поверхня рушія майже не стосується землі, за винятком кінця циліндричного корпусу, де проходить гусениця.

Цікаво, що автор створив сегменти гусениці, використовуючи звичайну шину мотоциклетну з високим малюнком протектора. Циліндричні корпуси, а їх всього два, виготовлені з сталевих оцинкованих профілів, а втулки різного розміру виготовлені з міцних металевих труб.

Читайте також:

Тонометр покаже неправильні цифри: не повторюйте цю помилку під час вимірювання тиску

За таку давали по дві іномарки: як виглядала рідкісна "Волга" для обраних

Вже із серпня будуть проблеми: хто з переселенців перестане отримувати виплати