Рівень роботи та інвестицій, вкладених у тюнінг «Запорожця», справді чудовий, що призводить до вражаючого результату. За повідомленням автовласника на його сторінці, саме цей Запорожець 968М — єдиний у світі, оснащений 20-дюймовими колесами.

У технічному плані у цій доопрацьованій версії практично не залишилося оригінальних деталей ЗАЗ. Автомобіль рухається 2-літровим бензиновим двигуном потужністю 150 кінських сил, що працює в парі з автоматичною коробкою передач. У автомобіль були включені різні вузли та агрегати від Honda Torneo, Toyota VITZ та Lexus RX330. В інтер'єрі представлені спортивні сидіння, стійки підвіски та інші елементи, надихнуті світом автоспорту.

Модифікований Запорожець
Модифікований Запорожець

Модифікований Запорожець
Модифікований Запорожець

Загалом модифікації та вдосконалення, внесені до цього «Запорожця», перетворили його на унікальний і вражаючий автомобіль, що демонструє самовідданість і творчий підхід власника до створення справді єдиного свого роду автомобіля.

Модифікований Запорожець
Модифікований Запорожець

Так, легендарні Запорожці залишаються улюбленцями справжніх ентузіастів. Є безліч автолюбителів, які експериментують із Запорожцями, роблячи з них справжні модифіковані шедеври. Даний автомобіль привертає увагу не лише на дорогах, а й у мережі.

Читайте також:

Болгарський перець буде сухим і гірким: що в жодному разі не повинно рости біля нього

Російські десантники вже загрожують Шойгу та Путіну масовим повстанням. Що відомо

Підійде для поїздок селом: чоловік зібрав велосипед на гусеницях. Відео