У селі Макарів Київської області мешканець втілив у життя незвичайний витвір, який інакше як автомобільним монстром назвати не можна. Завдяки своєму фантастичному дизайну, що вселяє благоговіння, цей шестиколісний автомобіль нагадує зореліт, на даху якого зручно розташувався Чужий, озброєний гарматою. Чудова історія цього унікального автомобіля нещодавно була показана на телеканалі «Україна».

Модифікований автомобіль-монстр
Модифікований автомобіль-монстр

В основі цього автомонстра лежить старенький Fiat, куплений місцевим жителем Володимиром Вавілом за скромну суму 4 тисячі гривень. Однак трансформація, що послідувала за цим, була зовсім не звичайною. У нестандартний тюнінг автомобіля Володимир вклав дивовижні 300 000 гривень. Результат справді вражає: вісім вихлопних труб, диски з підсвічуванням та вражаючі п'ять телевізорів, встановлених усередині. Незважаючи на свій чудовий зовнішній вигляд, автомобіль «Чужий» ще не здатний пересуватися самостійно. Необхідні подальші покращення, що потребують додаткових 150 000 гривень та необхідних дозволів від відповідних органів.

Модифікований автомобіль-монстр
Модифікований автомобіль-монстр

Модифікований автомобіль-монстр
Модифікований автомобіль-монстр

З його створенням натхненник автомобільного монстра має амбітні плани. Володимир сподівається окупити вкладені кошти, надавши машину для зйомок у кіно або здавши її в оренду для особливих випадків, як весілля. Привабливий космічний корабель обов'язково справить незабутнє враження на будь-кого, хто зіткнеться з ним, що робить його ідеальним вибором для унікальних вражень, що запам'ятовуються.

Читайте також:

"Країна це не витримає": прихильники Путіна вже заговорили про його відставку

"Порве" будь-яку іномарку на світлофорі: як виглядає унікальний ЗАЗ із незвичайною начинкою

Прийде заплатити 100 гривень за кожен квадратний метр: юрист розповів про податок для українців