Жителя Чернігівської області застали за кермом мотоцикла без глушника та належних освітлювальних приладів у години комендантської години. Мотоцикл було конфісковано та передано поліції внаслідок боротьби з надмірно галасливими транспортними засобами в Україні.

Про це пише «focus»

Інцидент стався у селищі Ічнянський Чернігівської області, де мотоцикл без глушника викликав заворушення своїм гучним шумом, що нагадує звук дронів «Шахед-136». Шум уночі налякав місцевих жителів, що спонукало їх повідомити про проблему в поліцію та місцевому старості Сергію Сироті.

Власник мотоцикла Сергій Чмир неодноразово порушував комендантську годину, роз'їжджаючи різними населеними пунктами без належних освітлювальних приладів та без шолома. На мотоциклі також не було номерних знаків. Відео його нічних поїздок з'явилися у соціальних мережах.

Конфіскація байку
Конфіскація байку

Незважаючи на неодноразові попередження, мотоцикліст продовжив свою поведінку. Були побоювання, що він міг перебувати під впливом алкоголю та легких наркотиків.

Староста Іржавця Сергій Сирота наголосив, що така поведінка неприпустима. Він попередив осіб, які порушують правила дорожнього руху, ігнорують правила комендантської години та порушують громадський порядок, що такі дії більше не допускаються. У зв'язку з цими порушеннями конфіскований мотоцикл було передано поліції.

Читайте також:

За раз відкриватимете по дві банки: рецепт маринованих огірків по-польськи на зиму

Український воїн розповів, що насправді відбувається на військово-лікарських комісіях

Навіть обвисла одна брова: Брітні Спірс розповіла, як не виходила з дому через невдалу "пластику"