Кросовер Hyundai Santa Fe спіткала нещаслива доля, коли він в'їхав в озеро, не оцінивши точно глибину води. Інцидент стався під час групової вилазки українців на озеро на Рівненщині. Інцидент зображений на відео, опублікованому на сторінці varash-city у Instagram.

Про це повідомляє «focus», посилаючись на відео із соцмережі.

Місцем події стало озеро у селі Сопачів Варашського району. Поки гурт насолоджувався відпочинком на березі озера, водій Hyundai Santa Fe вирішив вирушити у воду. На жаль, водій, схоже, неправильно розрахував глибину водойми, що утворилася у старому кар'єрі з крутими бортами. Внаслідок цього прорахунку кросовер віднесло від берега.

Швидка реакція товаришів по пляжу запобігла будь-яким травмам, оскільки вони відразу ж поспішили допомогти водієві та пасажирам вийти з затопленого автомобіля. Після інциденту було зроблено зусилля щодо вилучення Hyundai Santa Fe з озера. Для буксирування затонулого кросовера з води використовувався Mercedes E-Class. Ступінь збитків, завданих транспортним засобом через це ненавмисне занурення у воду, залишається невизначеним. Як правило, затопленим автомобілям може знадобитися дорогий ремонт, особливо електричних систем, які можуть бути пошкоджені водою. Крім того, сам двигун може наражатися на ризик через вплив води.

Читайте також:

Росіяни зганьбилися з новітнім супутником: довго рекламували, запустили на Місяць, а він розбився

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

"Нам страшно виходити на вулицю": росіяни скаржаться, що їх почали відловлювати за кордоном