Рідкісний спорткар BMW M3 CSL нещодавно був виявлений на підземному паркуванні в Лондоні, повідомляє сайт Autoevolution. Машина простояла на парковці майже 20 років без руху.

BMW M3 CSL, що розглядається, був куплений бізнесменом у 2004 році і привезений до Лондона. Проте власник проїхав на ньому менш ніж 60 кілометрів, перш ніж залишив його припаркованим у підземному гаражі. Автомобіль не пройшов обов'язкових випробувань на безпеку та придатність до експлуатації, необхідних Міністерством транспорту Великобританії, і у нього немає страховки, що діє. В результаті на ньому не їздили дорогами з 2004 року.

BMW M3 CSL
BMW M3 CSL

Цей конкретний BMW M3 CSL має надзвичайно низький пробіг і, ймовірно, є рекордсменом найменшого пробігу серед усіх BMW M3 CSL. Незважаючи на тривалий період простою, а також наявність вм'ятин та подряпин на кузові, експерти вважають, що при правильному ремонті та реставрації автомобіль потенційно може отримати шестизначну суму, якщо його продати на аукціоні.

BMW M3 CSL
BMW M3 CSL

BMW M3 CSL
BMW M3 CSL

Цікаво, що у 2013 році машина змінила власників, але навіть після цього продовжувала стояти на колишньому паркувальному місці. BMW M3 CSL оснащений 3,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 360 кінських сил і 370 Нм моменту, що крутить. Він здатний розганятись від 0 до 100 км/год за 4,9 секунди, а максимальна швидкість становить 250 км/год.

Читайте також:

Одна порція розлітається за 10 хвилин: рецепт запіканки з молодої картоплі із сиром, куркою та сметаною

Рятують водія та пасажира у найпотужніших аваріях: названі найкращі безпечні машини цього року

Це вже дуже серйозно: у бік Чорного моря вилетіла рекордна кількість військових літаків НАТО