ЗАЗ мріяв створити позашляховик чи кросовер давно, але не зміг знайти потрібну платформу для реалізації свого проекту. Незважаючи на це, талановитий дизайнер Костянтин Ніколаєв (Н-проект) розробив абсолютно нову модель кросовера - електричний кросовер ЗАЗ-970, яка покращена та доопрацьована до сучасного рівня. Принциповий електричний кросовер ЗАЗ-970 отримав нове народження і буквально перекочував із паперу на екран монітора.

Докладніше про електричний кросовер ЗАЗ-970 читайте у нашому матеріалі.
Електричний кросовер ЗАЗ-970 набагато більший за розмірами, електричний кросовер ЗАЗ-970 досягає 3890 мм завдовжки, 1795 мм завширшки і 1810 мм заввишки. Електричний кросовер ЗАЗ-970, як і раніше, продовжує ставити на перше місце практичність, призначений для експлуатації в сільській місцевості і має високий дорожній просвіт, так що їзда по зруйнованих дорогах на електричному кросовері ЗАЗ-970 не викликає проблем.
Варіанти пасажирської та комерційної версії електричного кросовера ЗАЗ-970 мають зручний та просторий інтер'єрний простір. У електричного кросовера ЗАЗ-970 також добре помітні характерні риси електричного кросовера ЗАЗ-970, які додають електричному кросоверу ЗАЗ-970 естетики та ґрунтовності. Тим не менш, в салоні нового електричного кросовера ЗАЗ-970 можна помітити і сучасні технології, такі як тачскрін-мультимедіа та віртуальну приладку.
Важливим аспектом нового електричного кросовера ЗАЗ-970 є його екологічність. Електричний кросовер ЗАЗ-970 буде оснащений чотирма електромоторами, що забезпечить повний привід. І в залежності від моделі батареї електричного кросовера ЗАЗ-970 можуть забезпечити запас ходу від 250 до 550 кілометрів.
Концептуальний електричний кросовер ЗАЗ-970 є дуже сміливим проектом, і спірно, чи буде реалізація електричного кросовера ЗАЗ-970 успішним найближчим часом. Тим не менш, той факт, що прототип електричного кросовера ЗАЗ-970 існує, і що його представили широкому загалу, вже говорить про те, що дизайнери електричного кросовера ЗАЗ-970 серйозно налаштовані на розвиток та вдосконалення своїх автомобільних моделей у майбутньому.

Електричний кросовер ЗАЗ, фото: скріншот із мережі

Електричний кросовер ЗАЗ, фото: скріншот із мережі

Електричний кросовер ЗАЗ, фото: скріншот із мережі

Електричний кросовер ЗАЗ, фото: скріншот із мережі

Електричний кросовер ЗАЗ, фото: скріншот із мережі

Читайте також:

Ось що станеться, якщо ви їздитимете на зимовій гумі влітку

Навіть целофан на сидіннях залишився: у покинутому гаражі знайшли унікальний ЗАЗ "Таврія" у заводському стані

Круче американських: як виглядав рідкісний та забутий український мінівен для всієї родини