Водії автомобілів повинні дотримуватись правил дорожнього руху, щоб уникнути штрафів на великі суми. Наприклад, водіям автомобілів, які їздять без посвідчення, передбачені штрафи у сумі 40 800 гривень, якщо порушення було вчинено вдруге протягом одного року. Це стосується водіїв автомобілів, які були позбавлені прав на керування транспортним засобом судом.

Докладніше про те, за що водії автомобілів можуть отримати десятитисячні штрафи, інформує сайт Факти та коментарі.

Повідомляється, що раніше штрафи для водіїв автомобілів за дане порушення були значно меншими і становили лише 510 гривень, проте це не зупиняло водіїв автомобілів. З часом штрафи для водіїв автомобілів збільшились до 20 400 гривень. Повторне порушення може призвести до ще серйозніших наслідків для водіїв автомобілів, таких як позбавлення прав водіїв автомобілів на керування автомобілем на 5-7 років.

Проте при першому порушенні водій автомобіля може оскаржити рішення протягом 10 днів, що зупинить його виконання до остаточного рішення у суді. У такому разі інспектор не може виписати ухвалу водію автомобіля про повторне порушення.

У будь-якому випадку, порушення дорожніх правил не тільки може призвести до великих фінансових витрат, а й негативно позначиться на безпеці всіх учасників дорожнього руху.

Читайте також:

У МВС потішили українців: переоформити машину тепер можна лише за 25 хвилин

Сів на мопед і отримав штраф у 40 тисяч: українцям розповіли про небезпеку

Вони їздять на повітрі? Названо 10 популярних авто з найнижчою витратою палива