В одному з лісів Уельсу було виявлено покинутий позашляховик Range Rover 1987 року випуску. З наклейки про проходження останнього техогляду стало відомо, що автомобіль востаннє виїжджав на дороги у 2005 році і, ймовірно, з того часу простоював у лісі.

За всі ці роки, проведені на відкритому повітрі, Range Rover не змінився на краще. Товстий шар бруду, гниючого листя і моху ретельно приховує оригінальний синій колір кузова. Шини автомобіля повністю спущені, але в деяких місцях протектора все ще видно.

Однак інтер'єр автомобіля залишився практично в первісному стані, з блискучими кнопками на центральній консолі та чистими циферблатами на панелі приладів. По пробігу на одометрі можна судити, що позашляховик встиг проїхати всього 37 015 км до того, як був залишений у лісі.

Покинутий Range Rover: скрін з відео
Покинутий Range Rover: скрін з відео

Двигун V8 об'ємом 3,5 літра на Range Rover 1987 року випуску мав потужність 165 к.с. у новому стані, а максимальна швидкість автомобіля становила 172 км/год.

Незважаючи на свій жалюгідний стан, позашляховик є цікавим об'єктом для відновлення. Однак залишається загадкою, чому його колишній власник покинув його у лісі. У салоні автомобіля досі залишились його особисті речі.

Покинутий Range Rover: скрін з відео
Покинутий Range Rover: скрін з відео

Поряд з Range Rover можна помітити стару Subaru Impreza та ще один Land Rover, які також перебувають у жалюгідному стані.

Ця знахідка в лісі Уельсу приковує увагу і надихає на роздуми про попереднє життя цього позашляховика, його пригоди та причини його занедбаності.

Читайте також:

Ви забудете про них назавжди: як зробити хитру пастку для колорадських жуків

Знесло два поверхи житлового будинку: як виглядає Львів після нічного прильоту ракети

Путін у паніці втік із Москви, коли почався бунт. ЗМІ розповіли, куди він відлітав