Іноді в будинках, які здаються малонаселеними, можна випадково натрапити на дивовижну колекцію автомобілів. В інших випадках кинуті машини знаходяться саме там, де їх можна очікувати. Так, ми знаходимося у старому дилерському центрі Saab у Франції.

Згідно з повідомленнями, цей автосалон був покинутий приблизно 10 років тому. У вході ми стикаємося з трьома автомобілями: одним Saab 9-5 та двома 9-3. Хоча вони не нові, на одному з них пробіг становить 95930 км, що, втім, не так вже й багато для автомобіля 2001 року випуску.

На жаль, автомобілі сильно постраждали від вандалів, оскільки їх було видно крізь прозорі вікна автосалону: розбиті вікна, пошкоджені фари та вкрадені колеса.

Покинуті автомобілі: скрін із мережі
Покинуті автомобілі: скрін із мережі

На щастя, виставкова зала не була єдиним місцем, де зберігалися ці автомобілі. У майстерні виявлено ще близько 20 машин, переважно Saab, а також кілька французьких моделей, включаючи Peugeot і навіть вінтажний Renault.

Покинуті автомобілі: скрін із мережі
Покинуті автомобілі: скрін із мережі

Незрозуміло, чому всі ці автомобілі виявилися занедбаними, але, ймовірно, це пов'язано з банкрутством Saab та закриттям усіх його дилерських центрів. Незважаючи на це, цей автосалон продовжував функціонувати деякий час після цього, проте зрештою власник вирішив закрити бізнес.

Читайте також:

Справжній літній "ням-ням": рецепт млинців з молодої капусти з шинкою та сиром

Зараз за таку віддадуть квартиру: як виглядав перший прототип ЗАЗ-966

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували