Розширення Tesla в усьому світі продовжується випуском Tesla Cyberquad, електричного квадроцикла, який зараз не можна купити в Америці. Повідомляється, що зусилля Tesla наголошує увагу на китайському ринку, а це говорить про те, що там вже з'явилася ця новинка.

Спочатку показаний у 2019 році, Tesla Cyberquad набув популярності і це стало поштовхом до випуску дитячої версії під назвою Tesla Cyberquad for Kids, яка була доступна в Америці для неповнолітніх дітей від 8 до 12 років. Проте торік американська версія Tesla Cyberquad for Kids стала недоступною через небезпеку. Було встановлено, що він не відповідає федеральним стандартам безпеки для дитячих квадроциклів після інциденту, коли дівчина пошкодила плече під час катання на екземплярі з дитиною віком 8 років.

Квадроцикл Cyberquad
Квадроцикл Cyberquad

У Китаї Tesla Cyberquad for Kids виробляє компанія Feishen Vehicle Industry Co. Електричний квадроцикл вже можна купити на китайському ринку, а його ціна складає 1680 доларів.

Квадроцикл Cyberquad
Квадроцикл Cyberquad

Tesla Cyberquad for Kids у Китаї має електродвигун силою 0,48 кінських сил. Максимальна швидкість становить 8 кілометрів на годину, а запас ходу — 13 км. Завдяки швидкому заряду всього за півтори години квадроцикл призначений для приємної та екологічно чистої їзди для молодих ентузіастів у Китаї.

Читайте також:

Досі виглядає стильно: як виглядав один із перших українських мопедів "Верховина"

За таку давали по дві іномарки: як виглядала рідкісна "Волга" для обраних

Пальчики оближеш: старовинний рецепт єврейської страви з молодих баклажанів