Виявлення ретро-автомобіля, що добре зберігся, після десятиліть зберігання — це завжди захоплююче заняття. Нещодавно команда рятувальників класичних автомобілів наткнулася на Dodge Brothers Coupe 1924 випуску, який простояв у сараї 83 роки. 99-річний автомобіль, на якому востаннє їздили перед Другою світовою війною, опинився в напрочуд хорошому і цілком оригінальному стані.

Виштовхнувши машину з сараю, бригада уважно оглянула її стан. Кузов і салон потребували доопрацювання через тривале зберігання. Рядний чотирициліндровий двигун вимагав капітального ремонту, перш ніж він знову міг працювати, а стара та тендітна електрична система вимагала уваги, а також заміни свічок запалювання.

Занедбаний старовинний Dodge
Занедбаний старовинний Dodge

Хоча знайти запчастини для старовинних автомобілів тієї епохи у звичайних магазинах автозапчастин може бути непросто, у США часто існує мережа ентузіастів і фахівців, що займаються старовинними автомобілями. Завдяки необхідному ремонту та технічному обслуговуванню класичний Dodge врешті-решт був повернутий до життя, вперше за багато років він забурчав і почав рухатися своїм ходом. Цей вид реставрації не тільки зберігає автомобільну історію, а й викликає хвилювання від того, що частка минулого повертається до життя.

Читайте також:

Їх можна побачити лише в кіно: у покинутому ангарі знайшли схованку із ретро-автомобілями. Відео

Cплили подробиці загибелі чоловіка з інвалідністю на Одещині - ВЛК замітають сліди. Що відомо про скандал

Це насолода, а не закуска: рецепт молодих баклажанів у медовому соусі