Досвідчений механік Скотті Кілмер вказав на поширену помилку водія, яка потенційно може призвести до поломки автомобіля та дорогого ремонту. Маючи більш ніж 55-річний досвід, Кілмер поділився цією порадою у відео на TikTok, застерігаючи автомобілістів від заповнення бензобака свого автомобіля до самого верху.

Про це пише «unian»

У відео Кілмер пояснює, що причина не тільки в тому, щоб не влаштовувати безлад і не розливати бензин. Натомість він вказує, що переповнення бензобака може призвести до потрапляння бензину в каністру випарника. Ця каністра відповідає за запобігання виходу парів бензину з паливної системи. Заміна цієї каністри може бути дорогим ремонтом, який може становити сотні фунтів стерлінгів.

Відео механіка в TikTok набрало великої популярності, його переглянули понад півмільйона разів. Він отримав понад 33 000 лайків та кілька сотень коментарів від користувачів, які вважали пораду цінною.

Кілмер раніше виділяв три ключові рідини, необхідні для продовження терміну служби автомобіля. Ці рідини включають моторне масло, трансмісійне масло та трансмісійну рідину. Він наголосив, що правильне використання цих рідин може значно продовжити термін служби двигуна.

Читайте також:

Скільки не закрийте – завжди буде мало: рецепт ікри з моркви та помідорів на зиму

Багато хто робить це неправильно: як потрібно перевертати банки, коли ви робите консервацію

Новий удар дронами по Росії: цього разу прилетіло до відомого вокзалу, є поранені