Тюнінг-ательє Mansory можна дорікнути чим завгодно, але тільки не у вторинності. Ще б пак такі як у них сміливі проекти не дозволяють собі ні Carlsson, ні Brabus, не кажучи вже про консервативні Alpina або AMG. І хоч задоволення це не з дешевих, але, як виявилось, і у Києві знайшлися цінителі такої розкоші.

Так, у столиці України, Києві, було помічено ексклюзивного кросовера Lamborghini Urus у тюнінгу від німецького ательє Mansory. Від стандартної моделі він відрізняється капотом та обважуванням, які виконані з карбону. Також у Urus є масивне антикрило, а колісні арки та задні крила розширені. Їздить автомобіль на 24-дюймових колісних дисках.

Зазначимо, що вартість Lamborghini Urus від Mansory залежить від рівня модернізації, при цьому вона легко може перевищити навіть 500 000 доларів.

До речі, за окрему плату тюнінг Lamborghini Urus від Mansory може торкнутися і двигуна. Потужність 4,0-літрового V8 твін-турбо можуть підняти зі стандартних 650 до 745, 820 або навіть 900 л. с. В останньому випадку кросовер розганяється до 100 км/год за 2,9 с та розвиває 323 км/год.

А ще фахівці Mansory в рамках модернізації можуть перетягнути салон Urus люксовою шкірою, а як акценти використовувати карбонові вставки.

До речі, зараз компанія Mansory випускає не тільки програми тюнінгу для люксових машин, а й аксесуари, домашні меблі з карбону та дерева, одяг із замші та шкіри. Очевидно, що на цьому Mansory зупинятися не збирається.

Читайте також:

Які машини заборонять в Україні: доведеться відмовитись від поїздок

Tesla по-радянському: як виглядав перший електричний "Запорожець"

Друг на все життя: названо 10 найнадійніших автомобілів. З ними не розлучаються