Нещодавно в одному віддаленому американському амбарі на звалищі було знайдено унікальну колекцію рідкісних ретро-автомобілів, що складається зі старовинних Ford, Cadillac, Lincoln і Packard.

Нещодавно в Південній Дакоті, американському штаті, було виявлено невідому колекцію ретро-автомобілів. Загалом у цьому маленькому сараї та навколо нього зберігається десяток автомобілів, з яких складено відео на Youtube-каналі IowaClassicCars.

Комора зі старовинними автомобілями залишається прихованим від сторонніх очей. Щоб знайти його, потрібно пройти серед рядів автомобілів на звалищі.

Стан автомобілів у колекції відрізняється. Ті, що заховані в сараї, опинилися у відмінному стані та вимагають лише простої мийки. Автомобілі, залишені на вулиці, час і погода не змилосердилися, і вони вкрилися іржею.

Найстарішим автомобілем у колекції є Willys-Overland 1916 випуску. У колекції також є безліч Ford Model A і Model B 20-30-х років. За 1939 роком безпекою радує Ford V8 DeLuxe.

Найціннішими автомобілями в колекції є Cadillac V8 1938 і Lincoln Zephyr 1941 з 110-сильним V12 двигуном. Також цінуються в колекції рідкісний універсал Packard 1949 і купе Lincoln 1956, хоча їх стан потребує деяких відновлювальних робіт.

Крім того, колекція включає безліч американських пікапів Chevrolet, Dodge Ford, GMC і International 40-х і 50-х років, які надають ще більше значення цієї рідкісної та унікальної колекції.

Читайте також:

Це просто звір: українець створив електричний "Запорожець", який розганяється до 100 км/год лише за 3,7 секунди

Розводняк на дорозі: як українських водіїв штрафують нібито за те, що вони напідпитку. Майте на увазі

За таку можна отримати дві квартири: у покинутому гаражі знайшли один із перших Ford Mustang

Вони гниють на очах: ​​п'ять автомобілів, від яких треба триматися подалі