У мережі опублікували дуже цікавий та гарний відеоролик, який присвячений симпатичній моделі та Запорожцю. Так, цей старий автомобіль потрапив у рекламу, чим привернув чимало уваги. Найцікавіше те, що цей Запорожець буквально в ідеальному стані.

Відповідний відеоролик опублікували на сторінці «zazmyzaz» в Instagram.

«Твій улюблений бренд одягу Сподобався пост? Не забудь оцінити та поділитися з другом! Приєднуйтесь до нашого чату, посилання в шапці профілю! #запорожець #запорожець #zaporozec #заз968 #zaz968 #zapi #заз #zaz #retrocar #retroauto #ussrcar #oldcar #classiccar #летуаль #aircooled #prada #louisvuitton #gucci #autozaz #автозаз #loreal #viktoriasecretza #sa #цум #fendi #sovietcars #style», - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Слід зазначити, що це відео виявилося досить привабливим. Багато користувачів соцмережі акцентували свою увагу на симпатичній дівчині. Однак і сам Запорожець заслуговує на чимало уваги.

Його стан просто вражає, так, він буквально в ідеальному стані, а його кузов відмінно та якісно пофарбований у незвичайний колір.

Люди не стали проходити повз і почали писати свої відгуки у розділі коментарів.

«Чудовий ролик, респект. Класно придумано», «Селянка напевно», «a little bit unreal....», - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

З німецьким корінням: у мережі показали рідкісний "горбатий" ЗАЗ, за який люди готові продати квартиру

Хвороба може бути серйозною: Даша Квіткова розповіла про стан хворого сина

Так їх можна з'їдати по 5 штук за раз: рецепт смачних картопляних бутербродів з сиром і яйцем